Golf

Golf Hua Hin, Thailand - Happy Active Holiday

För oss som älskar golf är Thailand en fantastisk plats. Här träffas vi och har roligt i solen. Jättefina banor med fantastiska vyer, läckra fairways, snabba greener och du har alltid en caddie vid din sida som ytterligare bidrar till en oförglömlig golfupplevelse.

Springfield Golf Club

Hua Hin

Springfield Royal Country Club är designad av Jack Nicklaus och erbjuder 27 håls golf av högsta kvalitet. En av de bästa banorna du någonsin kommer att spela!

Banan är ett riktigt Jack Nicklaus-mästerverk. En mästerskapsbana som med fem utslagsplatser per hål erbjuder olika svårighetsgrader som accentuerar det dramatiska frodiga landskapet. Var beredd på några långa slag om du är modig nog att spela från de bakre tees.

Springfield Royal Country Club är en av de bäst underhållna banorna och rankades bland de tio bästa golfbanorna i Thailand av Golf Digest. Vi har även en fullt utrustad Pro-shop, chipping & putting greens och driving range. Ett klubbhus med lyxiga faciliteter samt en utmärkt restaurang – vi har ansträngt oss för att göra våra banor bland de finaste i landet. Allt för att göra din upplevelse på Springfield Royal Country Club oförglömlig.

Banyan Golf Club

Hua Hin

Banyans världsberömda golfbana!

Välkommen till vår uppskattade golfbana som grundades 2009. Flera välrenommerade och professionella spelare har spelat på vår bana, men med det sagt är alla lika välkomna! Så om du är nybörjare och skulle vilja att lära att spela på en fantastisk, femstjärnig mästerskapsbana med 18 hål, par 72, då är Banyan Hua Hin Thailand den perfekta platsen för dig.

Banyan Golf Clubs härliga bana designades och byggdes av Thailands främsta golfbanearkitekt Pirapon Namatra – vinnare av flera ”Bäst i Asien”-priser samt har belönats med topp-3 ”Bästa golfbanor i Thailand” under det senaste decenniet.

Utöver det tilldelades The Banyan Golf Course Hua Hin Order of Zenith, som är den högsta och mest prestigefyllda golfutmärkelsen i Asia Pacific av Asian Golf 2018 och rankas bland de 1 000 bästa i världen av Rolex! Om inte detta är tillräckligt för att väcka ditt intresse, välkommen hit och låt oss visa upp vilken fantastisk golfupplevelse vi kan erbjuda.

Black Mountain Golf Club

Hua Hin

Black Mountain Golf Club är en exklusiv golfbana tio kilometer väster om den pittoreska staden Hua Hin.

Det är resultatet av den svenska entreprenören Stig Notlövs golfdröm och öppnade den 20 april 2007. Många utmärkelser följde snabbt, och bara fem år efter att de första omgångarna spelades blev Black Mountain den första banan i Thailand att inkluderas i USA Golf Digests lista över de 100 bästa banorna utanför USA.

Idag är Black Mountain Golf Club ett blomstrande samhälle och den största arbetsgivaren i regionen. Med 27 hål, en populär restaurang, spa, wakeboardpark, vattenpark och många fritidsaktiviteter är det ett populärt resmål för besökare av alla slag.

Nya lyxiga fastigheter vid banan byggs ständigt, och med det senaste tillskottet av en internationell skola är Black Mountain Golf Club mer än bara en plats att besöka. Det är en plats att bo på.

Royal Hua Hin Golf Club

Hua Hin

Hua Hin, porten i söder är en annan världsturistdestination med stränder och berg inklusive Royal Hua Hin Golf Course – Thailands äldsta golfbana golfbana. Ett känt turistmål känt över hela världen.

Det är en 18 håls, par 72, 6 678 yards golfbana med utmanande greener. Det unika med denna golfbana är avsaknaden av vattenhinder. Golfbanans ålder resulterar dock i stora träd som blir spelets främsta hinder. Fairways kasa upplevas som annorlunda och banlayouten är anpassat efter det ursprungliga landskapet. Att spela på banan är som att resa genom naturen.

Palm Hills Golf Club

Hua Hin

Upptäck en underbar upplevelse mitt i orörd natur medan du spelar golf på Palm Hills Golf Club & Residence. Mästerskapsbanan, den utmärkta Proshopen och den effektivt skötta, attraktiva klubbhuset skapar en miljö för oförglömliga ögonblick i ett av Hua Hins mest privilegierade områden. Beläget mitt i en pittoresk panorama av gröna kullar, svepande fairways och vackra sjöar, som ligger nedanför bergen, hittar besökaren en plats av extraordinär skönhet, unik i sitt slag.

Palm Hills Golf Club är välsignad med en naturlig miljö som är idealisk för golfbanor belägna i Hua Hins främsta läge, mittemot den internationella flygplatsen och åtta minuter från centrum. Vårt område är utsökt väl underhållet av vårt professionella banarbetarteam och välutbildade personal, eftersom vi bryr oss om din värdefulla tid som du tillbringar med oss.

Njut av den ultimata golfupplevelsen året runt.

Majestic Creek Golf Club

Hua Hin

Välkommen till Majestic Creek!

Majestic Creek Golf Club and Resort är en pärla med 27 hål som ligger i den vackra kulliga landsbygden nära bergen som skiljer Myanmar från Thailand, och bara 25 minuter utanför den kungliga staden Hua Hin.

År 1993 skapade Thailands ledande golfbanearkitekt, Dr Sukitti Klangvisai, en sann mästerverk som smyger sig fram längs slingrande bäckar och mot en fantastisk bakgrund av bergskedjan som gränsar mot Myanmar.

Majestic Creek Resort är den perfekta basen för en avkopplande golfsemester.

Nikanti Golf Club

Bangkok

Nikanti erbjuder en unik och bekväm upplevelse för alla golfspelare. Ett smidigt flöde garanteras från ankomst, genom incheckningen i proshopen, till de rymliga omklädningsrummen och vidare ut på golfbanan för starten på en genomgående trevlig runda. Varje steg på vägen kan golfspelare njuta av enastående service och bekvämlighet.

Med en längd på 6 789 yards från bakre tees är varje grupp av sex hål utmärkande i utseende och design. Nikantis tre sexhåls golfbanedesigner erbjuder förbättrad spelbarhet och bekvämlighet. Noggrant vårdade fairways och snabba, kuperade greener är några av Nikantis välkända kännetecken, och de olika landskapsfunktionerna kommer att utmana även den mest erfarna golfspelaren.

Denna 6-6-6 konceptet inspireras av de sex sinnena inom buddhismen och är en del av Nikantis varumärkesfilosofi.

Alpine Golf Club

Bangkok

Ursprungliga platta risfält omvandlades till en kuperad och slingrande layout. Alpine Golf Club är en av Thailands finaste golfbanor med över tre års bevisad erfarenhet av att erbjuda sina medlemmar en ny dimension av golfutmaningar utöver förväntningarna. Banan designades av en av världens mest berömda arkitekter, Mr. Ron M. Garl. När han satte foten på de stora öppna markerna för dagens Alpine Golf Club var arkitektens vision att bygga Thailands enda byggda kuperade mästerskaps golfbana

Alpine Golf Club är en fantastisk golfbana belägen i de vackra bergen i Thailand. Banan erbjuder golfare en utmanande och belönande upplevelse, och dess kuperade terräng och frodiga grönområden skapar en fantastisk bakgrundsmiljö.

Denna mästerskapsbana mäter 7 100 yards i längd med par 72. Bra slag kommer att belönas medan dåligt placerade slag kommer straffa sig. Golfare som har privilegiet att spela på Alpine Golf Club kommer att ha en oförglömlig upplevelse.

Suwan Golf Club

Bangkok

Suwan Golf & Country Club ligger på landsbygden väster om Bangkok bland byar som bidrar till banans unika karaktär. Omgivande fruktodlingar, risfält, palmträd och lotusdammar ger Suwan Golf en tropisk-thailändsk karaktär som uppskattas av både golfproffs och golfsemesterfirare.

Banan har redan vunnit flera utmärkelser som den bästa i Asien trots att den har varit öppen endast några år. År 2009 och igen 2010 hölls Asian Tour International-turneringen på Suwan Golf & Country Club. År 2011 valde OneAsia circuit Suwan som spelplats för den prestigefyllda tävlingen Thailand Open.

Suwan Golf & Country Club är en av Bangkoks bästa golfbanor och ett måste att spela som en del av en golfpaket. Spela på Suwan och följ i fotspåren av några av de mest framgångsrika golfproffsen!