Bra att veta

Bra att veta - Happy Active Holiday

Res med Happy Active Holiday till golfens paradis i Hua Hin, Thailand. Upplev enastående gemenskap och trivsel tillsammans med andra golfentusiaster i denna charmiga region, belägen i södra delen av Thailand. Vi prioriterar ert välbefinnande och svensk personal tar hand om er under hela resan och finns alltid i närheten för att ge den bästa servicen.

Här har vi samlat några vanliga frågor. Är det något ytterligare ni undrar över? Fråga oss! Vi svarar efter bästa förmåga. Vi ska se till att ni får en bra och aktiv semester och tillsammans ska vi ha kul!

Ja, det går bra. Det förekommer att inte alla i sällskapet spelar golf och det löser vi givetvis. Priset för icke golfare kommer då att reduceras. Kontakta oss för exakt prisuppgift.

Medeltemperaturen i december och januari är 29 grader. I februari 30 grader. 26-30 regnfria dagar per månad. Temperatur i havet cirka 27 grader.

Här finns ett enormt utbud av restauranger. Bland annat spanskt, italienskt, mexikanskt och till och med svenska restauranger. Något för alla!

Stränder, kaféer, köpcenter, marknader, vattenparker, massage eller varför inte besöka en vingård? Dessutom massa barer såklart!

Ja det kan man göra men det krävs ett internationellt körkort. Trafiken i Thailand är väldigt annorlunda jämfört med den svenska. Är man inte van så rekommenderar vi att inte hyra. Ta en Tuk Tuk! Det är billigt och en upplevelse i sig.

Åker du från Sverige och har en hemförsäkring så täcker den sjukvård utomlands i 45 dagar. Kolla upp innan du åker. Sjukvården i Thailand håller hög klass och du kommer alltid in snabbt.