Boende

City Beach Resort, Hua Hin - Happy Active Holiday

Wannara Hotel och City Beach Resort är belägna mitt i de centrala delarna av Hua Hin. Här har du nära till stranden, restauranger och nattliv. Thailand Resort ligger lite utanför men med stort fint poolområde med tillgång till restaurang och här ligger även padelbanorna. Vill ni stanna längre tid så kan vi ordna med ert boende, padel och golfspel.

Wannara Hotel

Med två minuters promenad från Hua Hin Beach erbjuder Wannara Hotel Hua Hin rum i modern thailändsk stil med gratis Wi-Fi. Den stora utomhuspoolen har en avdelning med bubbelpool och solstolar, där gästerna kan solbada.

De stora rummen är helt luftkonditionerade och de har TV med kabel- och satellitkanaler, minibar och te- och kaffefaciliteter. Badrummen har badkar och hårtork. På de egna balkongerna finns stolar.

Wannara Hotel Hua Hin ligger tio minuters promenad från Hua Hins nattmarknad. Det är fem minuters bilfärd till Hua Hin Market Village och tio minuters till Cicada Market.

Du kan hyra bil eller ordna dagsutflykter vid resedisken. Hotellet erbjuder också karaokerum, grillplatser och ett businesscenter. Wannara Restaurant serverar äkta thailändska och skandinaviska rätter. Drycker serveras i baren.

City Beach Resort

City Beach Resort ligger fem minuters promenad från stranden i Hua Hin. Här erbjuds boende med egen balkong samt ett kafé och en utomhuspool.

Restauranger, butiker och Hua Hins berömda nattmarknad når du på mindre än tio minuters promenad. City Beach Resort ligger 2,5 timmars bilresa från Bangkok.

Anläggningens rum har luftkonditionering, TV med satellitkanaler, eget badrum, minibar och skrivbord.

På hotellanläggningens kafé, Laikram Coffee Shop, erbjuds både lokala och internationella rätter. Det är även möjligt att äta på rummet.

Här kan du spela en omgång biljard eller ta ett dopp i utomhuspoolen. Wi-Fi finns i de allmänna utrymmena mot en extra avgift. Gäster med bil erbjuds gratis parkering.

Thailandresort

Parkering och Wi-Fi är alltid gratis så att du kan hålla kontakten, och komma och gå som du vill. Med sitt bekväma läge i Tub Tai-delen av Hua Hin / Cha-am, gör detta boende att du har nära till både attraktioner och intressanta matställen.

Åk inte härifrån förrän du besökt välkända Cicada Market. Detta högkvalitativa boende erbjuder gäster tillgång till massage, fitnesscenter och utomhuspool på plats.